Onbeperkt aan de Slag en zelf aan het roer

‘Mijn armen zijn slap, maar met een zwiep kan ik een werkgever wel de hand schudden of zou hij daarvan schrikken? Waar moet ik kijken als degene die tegenover me zit blind is? Vraag ik of ik kan helpen of juist niet?’ Een aantal ‘ongemakkelijke’ gedachten van werkzoekenden en werkgevers. “Daarom organiseren we verschillende Meet & Greets tussen beide partijen. Bijeenkomsten bedoeld om te netwerken, elkaar te leren kennen en natuurlijk is het mooi als dit een zijdeurtje kan zijn naar een sollicitatie,” vertelt directeur Saskia Rosmalen.

“Als het gaat om werk, dan heb je kunnen, willen en doen. Het is in onze ogen heel simpel,” zegt Saskia Rosmalen, directeur van Onbeperkt aan de Slag, “begin gewoon met doen in plaats van het aldoor onderzoeken en rapporteren van het kunnen. Het doen begint bij ons tijdens een Meet & Greet waarbij werkzoekenden en werkgevers elkaar ontmoeten.”

Meet & Greet
Communicatiemedewerker Maarten van der Linde werkt inmiddels zo’n twee jaar bij Onbeperkt aan de Slag. “Zo is het bij mij ook begonnen. Ik studeerde nog Communication, Media & Design, toen ik samen met mijn huisgenoot, die ook een spierziekte heeft, naar mijn eerste Meet & Greet ging. Voor mijn stage had ik een paar keer gesolliciteerd, maar dit verliep allesbehalve goed. Ik kon of niet naar binnen of ik kreeg een blik van ‘Wat doe jij hier?’ Naar de Meet & Greet gaan vond ik wel spannend. Zit je daar met al die werkgevers, maar eigenlijk was het heel gezellig en informeel.”

Alles over Onbeperkt aan de Slag te weten komen? Je kunt het gehele artikel vinden in de nieuwe editie van Support Magazine, waar je een gratis proefnummer van aan kunt vragen. Meteen een abonnement nemen kan natuurlijk ook.

Facebook Twitter Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *