NSGK vraagt KPN om schenking naam XS4ALL

Foto via NSGK

De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) vraagt KPN of de provider de naam XS4ALL wil schenken aan de stichting. KPN maakte eerder dit jaar bekend dat XS4ALL ophoudt te bestaan als merk. De NSGK zegt dat de naam perfect aansluit bij de boodschap van de stichting.

“Meer dan 100.000 gehandicapte kinderen zitten in een isolement. Wij vinden dat gehandicapte kinderen toegang moeten hebben tot alles wat ieder ander kind ook doet. Daarom willen wij XS4ALL”, stelt directeur van de NSGK Henk-Willem Laan.

In de verklaring van de NSGK staat dat er meerdere evenementen worden georganiseerd om KPN over te halen de naam te doneren. Donderdag 25 juli is de eerste. Een groep kinderen onthult voor het hoofdkantoor van KPN een mobiel billboard met een oproep om de naam XS4ALL te doneren.

Niet beschikbaar
In een reactie laat KPN al weten “de oproep en de gedachte” van de NSGK “en de knipoog naar XS4ALL, waar de laatste tijd veel aandacht voor is geweest” te begrijpen en de gedachte erachter te steunen. Toch is het het merk “helaas niet beschikbaar voor de NSGK”.

(Bron: AD.nl/NU.nl)

Facebook Twitter Email

  3 comments for “NSGK vraagt KPN om schenking naam XS4ALL

 1. willem heitlager
  22 juli 2019 at 17:33

  x6 4all dan blijf je ook van die gasten afen x6 is meer internationaal dacht ik,als ze zo moeilijk doen

 2. Almar Boone
  22 juli 2019 at 21:04

  XS4all voor NSGK!

  • Willem Heitlager
   15 augustus 2019 at 05:54

   Access 4 all?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *