Multifunctionele joystick van Pretorian Technologies

Foto via Pretorian Technologies.

De Optima joystick van Pretorian Technologies is een robuuste, maar compacte en licht bedienbare joystick die zowel geschikt is voor pcbediening, als voor gamen. In muismodus functioneert de joystick als een standaardmuis. De joystick is speciaal ontworpen om te reageren op de lichtste aanraking en nauwkeurig te bewegen naar objecten op het scherm.

Het standaardpookje kan vervangen worden door een T-handvat of door een zachte bal. Voor de muiscursor zijn vier snelheden instelbaar. De Optima is daarnaast voorzien van drie configureerbare muisknoppen voor linksklik, sleepvergrendeling en rechtsklik of dubbelklik. Zo nodig zijn twee van deze knoppen te vervangen door externe schakelaars, middels de twee ingebouwde minijackpoorten. Bovendien is de joystick ontworpen voor gebruik met de Xbox Adaptive Controller, een aangepaste gamecontroller voorzien van twee usbpoorten en 19 minijackpoorten. Dus aansluiten en gamen maar.

Kijk voor meer informatie op de officiële website. Of klik hier om naar Nederlands verkooppunt rdgKompagne te gaan.

Dit product was eerder te vinden in Support Magazine. Op de hoogte blijven van alle handige hulpmiddelen en accessoires? Neem een abonnement!

Geef een reactie