Mentelity Foundation organiseert eerste Snowboard Fun Dag

Foto via Mentelity Foundation

Zondag 20 januari is het zover, dan organiseert de Mentelity Foundation haar eerste Snowboard Fun Dag in Snowplanet Spaarnwoude. Tijdens deze dag kun je kennismaken met de gave sport die snowboarden is.

Samen met ervaren snowboardleraren en leraressen ga je de piste van Snowplanet op om daar 2 uur lang persoonlijke begeleiding te krijgen in het snowboarden. Al heb je nog nooit in de sneeuw gestaan, ervaring is voor deze dag niet nodig, toegankelijk voor zowel beginner als gevorderde.

Ins & outs
Paralympisch kampioene Bibian Mentel zal samen met de leraren de clinics verzorgen. Ook zal er informatie gegeven worden over hoe je met jouw specifieke beperking toch kunt snowboarden. Heb jij een lichamelijke beperking* of ken je iemand die dat heeft en zou je graag willen leren snowboarden? Meld je dan nu aan voor de Snowboard Fun Dag in Snowplanet.

Programma
13:00 uur: welkom + introductie met Bibian Mentel
13:30 uur: omkleden
14:00-16:00 uur: les op de piste
16:00 uur: informatie en tijd voor vragen
17:00 uur: einde programma

Foto via Mentelity Foundation

Verzorgde dag
Tijdens deze dag wordt er gezorgd voor materiaal, 2 uur piste toegang en professionele begeleiding. De kosten hiervoor zijn 15 euro. Broers, zussen, vriendjes, vriendinnetjes en ouders mogen ook meedoen; niets leuker dan samen genieten van de sneeuw! Als blijkt dat je het helemaal geweldig vindt kun je je inschrijven voor de wekelijkse lessen om het nog beter te leren.

Tickets
Je kunt je kaartjes via de website van Mentelity Foundation kopen. Voor vragen e-mail je naar merijn@mentelity.org.

*Om te kunnen snowboarden is het van belang dat je zelfstandig kan staan (met of zonder protheses) en enigszins kunt lopen

Facebook Twitter Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *