Marlou van Rhijn geeft vakantietips voor favoriete bestemming Aruba

Afbeelding van naturfreund_pics via Pixabay

Aan Vogue verklappen vrouwen hun best bewaarde vakantiegeheimen. Paralympisch atlete Marlou van Rhijn komt sinds 2014 op Aruba en weet inmiddels als geen ander hoe je het eiland op z’n puurst ontdekt.

“Mijn liefde voor het eiland is makkelijk te verklaren: ik ben héél erg lui op vakantie, en op Aruba kun je volledig ontspannen.” Lachend: “Val ik als atlete nu ontzettend door mand?”

Aruba, Bonaire of Curaçao?
“Veel Nederlanders gaan naar Bonaire of Curaçao, maar ik hou veel meer van Aruba. Het is wat Amerikaanser. Het centrum is bijna een soort Disney, maar je hebt ook hele mooie natuur. Huur een huis én een auto, en tour het hele eiland rond. Zo krijg je de full Aruba experience.

Een beetje over het eiland crossen, op het strand liggen en eten: dat doe ik het liefst. Bij wijze van uitzondering heb ik vorige keer ook gewindsurfd. Ik moet toegeven: dat was onwijs leuk en voor herhaling vatbaar. Het is een windy eiland, dus Aruba is daar perfect voor.”

Lees op de website van Vogue al Marlou’s tips voor Aruba.

Wil je meer vakantietips? Neem een abonnement op Support Magazine, daar krijg je de speciale Vakantie-editie gratis bij! Liever de Vakantie-editie los bestellen? Dat kan hier.

(Bron: Vogue)

Geef een reactie