Kom naar de Wmo-Powerkaartlezing tijdens Support 2018

De beide zijden van de Wmo-Powerkaart.

Support Magazines hoofdredacteur Monique Wijnen en Ad van Gaalen (Wmo-kenner) presenteren tijdens het evenement Support 2018 een seminar over de Support Magazine Wmo-Powerkaart. Reserveer nu alvast je toegangskaarten!

Waar gaat het over?
Aan de hand van de inmiddels bekende groene Powerkaart krijg je interessante handvatten om zelf je Wmo-belangen te behartigen. De Wmo-artikelen 2.3.2 en 2.3.6 helpen je zelf een plan te maken om al dan niet met een persoonsgebonden budget de meest adequate ondersteuning van je gemeente te krijgen. Ook is er aandacht voor de evaluatie van de Wmo in de praktijk. Kom en luister hoe wat ingewikkeld lijkt eigenlijk vrij eenvoudig kan zijn.

Wanneer zijn de Powerkaartlezingen?

  • Woensdag 30 mei van 10:15 tot 11:00 uur in het Toegankelijkheid Theater
  • Zaterdag 2 juni van van 10:45 tot 11:15 in het Ervaring Theater

De seminars zijn gratis toegankelijk en er is gelegenheid vragen te stellen. Reserveren kan via support.exporoute.com/programma.

Support 2018
Tijdens Support 2018 draait alles om mensen met een bewegingsbeperking, Het evenement (de organisatie spreekt niet meer over ‘beurs’) vindt plaats in de Utrechtse Jaarbeurs van woensdag 30 mei t/m zaterdag 2 juni 2018. De toegang is gratis. Entreekaarten zijn te bestellen via www.supportexpo.nl.

Stand 07.A072
Uiteraard is Support Magazine ook aanwezig op dit tweejaarlijkse evenement. Het standnummer is 07.A072.

Loop even langs, dat vinden we gezellig. En neem dan gelijk een gratis Wmo-Powerkaart mee! 

 

 

 

 

Geef een reactie