Kinderen en jongeren leren snowboarden bij Snowboard Fundag

Foto via Mentelity Foundation

De Mentelity Foundation organiseert in samenwerking met IT4Kids op 12 september een Snowboard Fundag bij SnowWorld in Landgraaf. Tijdens het event maken kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke uitdaging kennis met het snowboarden. Kom jij ook? Je kunt je nu gratis aanmelden voor dit toffe event.

De Snowboard Fundag is bedoeld als kick-off voor het lesprogramma dat de Mentelity Foundation aan gaat bieden in Landgraaf: De Mentelity Snowboard School Landgraaf, powered by IT4Kids. Tijdens de cursus krijgen de deelnemers tien snowboardlessen aangeboden en worden zij wekelijks getraind door leraren van SnowWorld die een opleidingscursus bij de Mentelity Foundation hebben gevolgd.

Naast de kinderen en jongvolwassenen zijn ook hun broers, zussen, ouders en vrienden welkom tijdens de Snowboard Fundag, die toegankelijk is voor ieder niveau. Het doel van de dag is om samen te genieten in de sneeuw en zo kennis te maken met een nieuwe sport: snowboarden!

Programma
Het programma van de Snowboard Fundag op 12 september ziet er als volgt uit:

10.00 uur: Ontvangst bij SnowWorld Landgraaf
10.30 uur: Officiële opening van de Snowboard Fundag, omkleden en materiaal passen
11.00 uur: Start clinic op de piste
13.00 uur: Einde clinic
13.30 uur: Gezamenlijke afsluiting van de Snowboard Fundag

IT4Kids
De Mentelity Foundation opent de nieuwe Snowboard School-locatie in samenwerking met IT4Kids, een Stichting die zich inzet voor kinderen waarvoor sport en spel niet vanzelfsprekend is door financiële of fysieke beperkingen. IT4Kids zamelt gebruikte en afgeschreven hardware in en schenkt, namens de donateur, de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die zich inzetten om kinderen met een achterstand een sportkans te bieden.

Meedoen?
Wil jij meedoen met de Snowboard Fundag of heb je vragen over de Mentelity Snowboard School? Mail dan naar Merijn Koek (merijn@mentelity.org). Deelnemers kunnen zich gratis aanmelden om kennis te maken met het snowboarden.

(Bron: Mentelity Foundation)

Geef een reactie