Kinderboekjes over naar oplossingen zoeken met een anderswerkend lichaam

Hoi ik ben Joy is geschreven door Joy Moonen. Zij is geboren met een anderswerkend lijf en maakte een serie van vijf boekjes over kleine Joy, die in elk boekje bespreekt waar ze tegenaan loopt en hoe ze op zoek gaat naar een oplossing.

Joy: “De boekjes zijn voor kinderen, ouders én professionals. Kinderen wil ik inspireren, ouders en professionals wil ik helpen om het gesprek aan te gaan. Want dat is niet altijd makkelijk! Hopelijk kunnen mijn boekjes hen daarbij ondersteunen.” Naast Hoi ik ben Joy bestaat de serie uit:

  • Ik wil het zelf doen
  • Hoe doet mijn lijf wat ik wil?
  • Mijn speciale school
  • Waarom kijkt iedereen naar mij?

Meer informatie of de boekjes bestellen? Het kan op de website.

Geef een reactie