Kids in the Picture! Support Magazine oktober 2018

De nieuwste editie van Support Magazine staat voor een groot deel in het teken van kinderen. Hoe ga je ermee om als je kind een handicap of chronische ziekte blijkt te hebben? Hoe kijkt de maatschappij aan tegen rollende moeders? Waarom zijn speeltuinen zo belangrijk voor kinderen met én zonder beperking? En waar kun je als jongere met een beperking terecht als je een beetje coaching nodig hebt? Het komt allemaal aan bod in de nieuwe editie.

Maar ook: hoe het zit met de Jeugdwet en de Wmo? De redactie zet de drie ‘power-artikelen’ uit de Jeugdwet op een rij. Ze gaan over eigen inbreng, keuzevrijheid en de mogelijkheid om een pgb te krijgen.

Zwemmen, handbiken en meer
Verder: Een inspirerend interview met zwemmer Thijs van End, die hard op weg is om de Paralympische Spelen in 2020 te halen. En een ontroerende column van handbiker Jetze Plat. Hij wist zijn tekst – daags na het behalen van zijn derde triatlon-wereldtitel! – vanuit Australië nog snel naar de redactie te mailen voordat het blad ter perse ging. En wist je dat de organisatie van het Support-evenement in de Jaarbeurs wel eens wordt beschuldigd van discriminatie? Manager Sander Braam verbaast zich erover in zijn nieuwe column, genuanceerd als altijd.

Wil je altijd op de hoogte zijn van wat er speelt voor mensen met een beperking? Neem dan een abonnement, het eerste jaar betaal je slechts € 17,50 voor 6 edities plus de jaarlijkse Support Vakantie-special.

Verschijning oktober-editie: 28 september 2018

Facebook Twitter Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *