Joint Projects en Ginder gaan een strategisch partnerschap aan om meer impact te maken op het gebied van inclusie. Joint Projects is gespecialiseerd in toegankelijkheid voor iedereen binnen de leisuresector. Ginder richt zich op het creëren van goede woon-, werk-, en recreatieomgevingen voor iedereen. Door krachten te bundelen, gaan beide bureaus met veel enthousiasme aan de slag om deze ambitie te verzilveren.

Werken aan inclusiviteit

De gezamenlijke missie van Ginder en Joint Projects is om Nederland een stukje mooier en gastvrijer te maken. Samen met overheidsinstanties en bedrijven willen ze werken aan inclusieve (recreatieve) bestemmingen, centrumgebieden en werklocaties in Nederland. 

Karin Stiksma, Joint Projects: 'Plezier voor iedereen, dat is wat Joint Projects drijft. Joint Projects verheugt zich erop om samen met Ginder nóg meer impact te maken! Door onze krachten te bundelen, kunnen we samen werken aan gastvrije bestemmingen. Dat gaan we doen door gezamenlijk opdrachten uit te voeren voor overheden, regio’s en recreatiebedrijven. Maar ook gaan we ons richten op innovatie, kennis- en productontwikkeling.'

Lars Pijlman, Ginder: 'We zijn ervan overtuigd dat inclusiviteit een steeds belangrijker thema wordt in onze adviesprojecten in de ruimtelijke- en vrijetijdseconomie. Door inclusiviteit mee te nemen in onze projecten zijn we in staat om beter en integraler te adviseren aan overheden en aan ondernemers. We geloven dat we dit ook echt waar kunnen maken door de samenwerking met Joint Projects.'

Meer lezen?

In Support Magazine nr. 3 staat een artikel over Joint Projects, over het project met een Changing Places Toilet. Meer lezen? Neem een abonnement op Support Magazine!

Altijd op de hoogte blijven?