Je Zal Het Maar Hebben bestaat twintig jaar en maakt vierdelige jubileumspecial

Michael en Jurre. Foto: Annemieke van der Togt.

Het programma Je Zal Het Maar Hebben bestaat twintig jaar en de makers komen daarom met een vierdelige jubileumspecial. Daarin gaat presentator Jurre Geluk op bezoek bij memorabele deelnemers.

In de afgelopen twintig jaar lieten bijna 400 jongeren met een ziekte of handicap aan Nederland zien hoe hun dagelijks leven eruit ziet. Jurre gaat bij een aantal van hen langs om terug te blikken op de afleveringen van destijds en hij vraagt hoe het nu met ze gaat.

Kinderwens
Een aantal van hen heeft door middel van vlogs hun leven gedocumenteerd. Daarvan worden er ook beelden getoond. In aflevering één van de vierdelige special gaat Jurre op bezoek mij Michael en Ilona, die in 2012 hun verhaal deden bij Valerio Zeno. Ilona is geboren met spina bifida, terwijl Michael een ziekte heeft waardoor hij langzaam in steen verandert. De uitzending zorgde destijds voor ophef doordat het stel het openlijk over hun kinderwens had, terwijl ze volgens de kijkers al genoeg aan zichzelf hadden. Inmiddels hebben ze een twee jaar oude dochter.

Jurre Geluk
Jurre, die eerder succes had met Spuiten en Slikken, nam na het zeventiende seizoen het stokje over van Tim Hofman. “Al van jongs af aan keek ik naar Je Zal Het Maar Hebben. Later stond dit programma heel hoog op mijn bucketlist om te mogen presenteren en ik had nooit durven hopen dat ik het ook daadwerkelijk mocht gaan maken”, zei hij vlak na de bekendmaking.

Je Zal Het Maar Hebben 20 jaar is vanaf 25 augustus om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Foto: Annemieke van der Togt.

(Bron: Televizier)

Geef een reactie