Inschrijving voor Bijzonder Mobiel 4 Daagse is geopend

Foto via Bijzonder Mobiel 4 Daagse

Vanaf 2019 is er voor het eerst de mogelijkheid om met een handbike deel te nemen aan de Fiets4Daagse. Jaarlijks wordt de F4D gehouden in de eerste week van de schoolvakantie in de Peel (driehoek Eindhoven, Weert, Venlo). In 2019 is die eerste vakantieweek van 9 tot en met 12 juli.

Het startpunt voor handbikers komt op locatie Meijel (gemeenschapshuis d’n Binger, Alexanderplein 2, 5768 BE Meijel). Stichting Bijzonder Mobiel 4 Daagse tekent voor de organisatie.

Bruisende gezelligheid
De routes zijn zoveel mogelijk egaal verhard, een dubbele rolstoel breed en 30 km lang. De nadruk ligt op het meedoen, niet op de prestatie. Er zijn geen hoge eisen, meedoen met een scootmobiel of duo-fiets is ook mogelijk. Meedelen in de bruisende gezelligheid, meedoen met bewegen. De BM4D hoopt mensen te stimuleren om hun grenzen te verleggen, zowel op sportief als op sociaal gebied.

Nachtrust
Overnachtende deelnemers met een handbike kunnen al vanaf maandagavond 8 juli 19.00 ’s avonds terecht op de mooi aangepaste accommodatie. Zo beginnen ze goed uitgerust aan dit vierdaagse fietsevenement.

Deelnemers komen zoveel mogelijk met een bikemaatje, die kan helpen bij de ADL-assistentievragen. Complexere zorg wordt geboden door diverse zorgorganisaties in de regio. Daarnaast zijn er contacten met hulpmiddelenleveranciers.

Inschrijven kan nog tot 31 maart via Bijzondermobiel4daagse.nl (let op: vol is vol).

Foto via Bijzonder Mobiel 4 Daagse

Geef een reactie