Het Amsterdamse Colourful Goodies heeft een vrolijk voorleesboek gemaakt over kinderen die samen spelen in een buurt. Vol kleur en diversiteit, waarin een plekje is voor iedereen en ieder kind zich in kan herkennen. Het kinderboek verschijnt vanaf vandaag.

Nine en Mella hebben een Nederlandse mama en een Surinaamse papa. De tweeling is supertrots op hun Surinaamse én Nederlandse roots. En ze doen niets liever dan spelen met de kinderen uit de buurt!

Met Benthe bijvoorbeeld, die heel veel sproetjes heeft; met Lin, die van Aziatische afkomst is, en met Mike, die in een rolstoel zit. Nines allerbeste vriendinnetje is Romy. Zij heeft het syndroom van Down en samen hebben ze de grootste lol.

Nine & Mella - Bij ons thuis is te koop via de webshop van Colourful Goodies.

Colourful Goodies

Colourful Goodies is opgericht door Ellen Brudet, waarmee ze sinds 2016 de eerste Black Doll Giftshop van Europa heeft. Toen Ellen nog een kind was, vond haar moeder het erg lastig om een ​​gekleurde pop voor haar te vinden. Nu zet ze zich in om inclusieve producten te normaliseren in de maatschappij. Naast poppen met diverse huidskleuren verkoopt ze ook poppen met vitiligo, een wijnvlek of een tracheacanule. Ook worden andere inclusieve goodies op de website aangeboden.

Altijd op de hoogte blijven?