Iedereen doet mee bij Vestingloop in Steenbergen (+ winactie!)

Na een succesvolle editie in het jubileumjaar 2022, staat ook dit jaar de Vestingloop in Steenbergen op de agenda. De vesting zorgt weer voor een mooi historisch parcours voor deze tweede editie op zondag 2 april. De Vestingloop Steenbergen wordt een inclusief sportfeest voor iedereen.

Links wethouder Esther Prent, rechts ambtenaar Christel Verbogt met handbike.

Met of zonder hulpmiddel en aanpassingen
Voor deelnemers in een rolstoel, met een handbike, met extra begeleiders of andere hulpmiddelen is er een aangepast parcours waarin alles verhard is en er geen trappen en stoepranden zitten. Of het nu om de 1, 5 of 10 kilometer gaat: elke uitdaging is geschikt gemaakt. Zo kan iedereen genieten van de sfeer, de toffe routes en de gezelligheid.

Deelnemen
De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Voor de deelnemers met een handicap of degene die de route mét of zonder hulpmiddel willen afleggen, is een aparte optie in het aanmeldformulier. Zo is de start van de run voor iedereen veilig, met ruimte voor verschillende (elektrisch ondersteunde) hulpmiddelen en loop- of roltempo’s. Bij de start en langs het parcours zijn voldoende (gehandicapten-)parkeerplaatsen en toiletten.

Ga ook de uitdaging op 2 april aan! Aanmelden kan via www.vestinglopen.nl/steenbergen.

Maak kans op gratis startbewijzen
Wil je gratis deelnemen aan de Vestingloop? Support Magazine mag maar liefst 10 startbewijzen weggeven! Meedoen aan de winactie is makkelijk: stuur ons even een e-mail en vermeld erbij aan welke route je wil deelnemen en of je een begeleider wil meenemen. We laten je daarna zo snel mogelijk weten of je gewonnen hebt.

Meer lezen over toegankelijke sportevenementen? Neem een voordelig abonnement op Support Magazine:

(Bron: Vestinglopen)

Geef een reactie