Hip haakwerk voor de rolstoel van Simeli

Foto via Simeli

Simone erfde de liefde voor haakwerk van haar oma en begon hierdoor een paar jaar geleden jasbeschermers voor de fiets te haken. Onder de naam Simeli verkoopt ze deze sindsdien met veel succes. Vorig jaar nam ze de volgende stap en introduceerde Simeli gehaakte spaakbeschermers voor rolstoelen.

En ook de spaakbeschermers worden al gevonden door klanten van over de hele wereld. Ze worden kant-en-klaar geleverd. Het haakwerk is met speciale clips bevestigd aan een metalen ring zodat het haakwerk eventueel gewassen kan worden. De spaakbeschermers passen op een rolstoel indien de diameter tussen de bevestigingen van de duwhoepel minimaal 50 cm is.

Zelf haken
Wil je de spaakbeschermers liever zelf haken? Simeli biedt ook de patronen aan. Als je ze zelf haakt, heb je dubbel plezier! En wil je de spaakbeschermers even niet aan je rolstoel, maak er dan eens wat mooie linten aan en dan heb je een mooie, grote dromenvanger voor in huis.

Meer info vind je op de website van Simeli.

Dit product was eerder te vinden in Support Magazine. Op de hoogte blijven van alle handige hulpmiddelen en accessoires? Neem een abonnement!

Geef een reactie