Kamperen is leuk voor jong en oud en voor mensen met en zonder lichamelijke beperking. Tijdens de open dag van Handicamp op 3 juni is te zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van aanpassingen.

Onder het motto 'Kamperen met een handicap hoeft geen hindernisbaan te zijn' zet Handicamp zich al jaren in om te laten zien dat er volop en steeds weer nieuwe mogelijkheden zijn.

'Talloze mogelijkheden'

Een flinke groep enthousiaste mensen, waarvan een gezinslid een beperking heeft, trekt er door het jaar heen zelfstandig met gezin of partner en eigen kampeermiddel op uit. Dat zijn de deelnemers aan het jaarlijkse Handicamp weekend, waar de open dag onderdeel van is. "Zij willen hun ervaringen graag met u delen, laten zien dat er talloze mogelijkheden zijn om te kamperen."

Welkom

Behoor je tot de doelgroep? Dan ben je van harte uitgenodigd. De open dag op zaterdag 3 juni is van 10.00 tot 14.30 uur. Toegang voor de open dag is gratis. Locatie: NCC kampeerterrein de Distel, Dasselaarweg 53, Zeewolde. Meer informatie is te vinden op de website van Handicamp.

(Bron: Zeewolde Actueel)

Altijd op de hoogte blijven?