GeenBeperking.nl – Eindelijk online

In Support Magazine van Juni 2011 kon je een artikel lezen over Niek Postema. Hij was toen druk bezig met de ontwikkeling van GeenBeperking.nl.
GeenBeperking.nl is een internetportaal voor en door mensen met een beperking. Behalve een website met toegankelijkheidsinformatie vind je op GeenBeperking.nl ook blogs, tips, fora en relevante producten en diensten. Ervaringsdeskundigen – onder wie studenten, ondernemers, sporters en Wajongeren – houden de site up-to-date. Zij plaatsen bijdragen over wonen, werken, studeren, reizen en uitstapjes, relatie en dating, hulpmiddelen en instellingen.
In Support Magazine zei Niek het volgende over Geen Beperking: ‘Met het portaal willen we dat mensen met een beperking, anderen aanzetten om ook meer te ondernemen. Ervaringen van anderen kunnen je enorm stimuleren om dingen te ondernemen. We hebben daarom ook een aantal bloggers gezocht die hun ervaringen op dat gebied met anderen willen delen. Dan kun je lezen hoe iemand naar een concert of naar het strand is geweest. We hopen dat andere mensen dat dan ook eens gaan proberen. Eigenlijk moeten mensen over hun beperking heen stappen en juist wel iets gaan doen. Als je eenmaal merkt hoeveel je nog wel kunt doen, dan merk je dat je beperking eigenlijk ‘Geen Beperking’ is.’

Geef een reactie