Fit for Life: Ontdek je passie

Derek van der Burg. Foto via Coloplast.

Het oppakken van het dagelijks leven na een dwarslaesie vergt in de meeste gevallen de nodige aanpassing. Leven met een dwarslaesie is verre van eenvoudig. Zo kan het oppakken van een oude of het ontdekken van een nieuwe passie een uitdaging zijn.

Gelukkig is met een dwarslaesie veel meer mogelijk dan je misschien denkt! Het is altijd fijn om je te laten inspireren door anderen. Dat is precies wat Thomas Maas van WheelChair Mafia de komende maanden gaat doen: Het ervaren van andermans passie om zo andere rollers te inspireren.

Maak kennis met Derek en zijn passie ‘Adaptive crossfit’
Derek van der Burg (36) woont samen met zijn vriend in Geldermalsen en begon twee jaar geleden met ‘Adaptive Crossfit’. Hij vindt deze functionele circuittraining de ideale sport voor mensen met een beperking. “Alle oefeningen worden precies afgestemd op mijn niveau en mogelijkheden. Het brengt mij vertrouwen in de kracht van mijn eigen lichaam.” Derek hoopt door het delen van zijn ervaringen dat er meer bekendheid komt voor zijn passie adaptive crossfit.

Afbeelding via Coloplast.

Meer info: www.coloplastfitforlife.nl/passie

Coloplast Fit For Life
Fit for Life “Ontdek je passie” maakt deel uit van het Coloplast Fit for Life programma. Fit for Life ondersteunt mensen met een dwarslaesie fit(ter) en gezond(er) door het leven te gaan. Het biedt inspiratie voor zowel huidige revalidanten als voor mensen met een dwarslaesie die jaren geleden al bij een revalidatiecentrum zijn geweest. Met Fit for Life onderschrijft Coloplast haar missie: het leven gemakkelijker maken voor mensen met een darm- en/of blaasprobleem. Fit for Life is ontwikkeld voor en door mensen met een dwarslaesie, hun partners en familieleden en zorgprofessionals.

Coloplast
Fit for Life is ontwikkeld door Coloplast. Coloplast is al meer dan 60 jaar producent van medische hulpmiddelen op het gebied van continentie- en stomazorg. Dit doen we vanuit een heldere missie: het leven gemakkelij ker maken voor mensen met een blaas- en/of darmprobleem, door voor iedereen een passende oplossing te vinden. Natuurlijk doen we dat aan de hand van onze producten die we zo comfortabel mogelijk maken. Maar ook door mee te denken over zaken die het leven gemakkelijker maken in het dagelijks leven.

Save the date: Fit for Life Event ‘Ontdek je passie’
Op zondag 12 juni 2022 organiseert Coloplast het Fit for Life event ‘Ontdek je passie’ in Den Bosch. Laat je inspireren door de passies van anderen. Diverse workshops geven je de mogelijkheid om in aanraking te komen met activiteiten die je misschien thuis niet zo snel zou oppakken. Hopelijk raak je na het event zo enthousiast dat je thuis lichamelijk en/of mentaal ook in beweging gaat komen. Kom ook naar dit unieke Fit for Life event ‘Ontdek je passie’!

Meer info of aanmelden: www.coloplast.nl/passie

Foto via Coloplast.

Geef een reactie