Eva Eikhout en gasten delen grappigste en gênantste seksverhalen in ‘One Night Stand-Up’

Seks is niets om je voor te schamen en het is vrijwel nooit perfect. Vaak loopt seks helemaal niet zoals verwacht, en het mooie is dat we dat allemaal wel eens ervaren. Maar daar mag wel wat meer over gepraat worden! In ‘One Night Stand-Up’ met presentator Eva Eikhout treden allerlei mensen in de spotlights op het podium van de BNNVARA-bar met hun grappigste, gekste, smerigste en gênantste seksverhalen.

Foto: Annemieke van der Togt.

Om het ijs te breken, trapt Eva elke aflevering af met een eigen seksverhaal en daarna is de microfoon voor de andere sprekers. Zij vertellen een seksverhaal gelinkt aan het thema van de aflevering, zoals de eerste keer, een specifiek standje, de meest bijzondere plek of memorabele bedpartner. Na afloop bespreekt Eva hun verhaal en legt ze de sprekers nog even het vuur aan de schenen door vragen te stellen over het verhaal. Wat was er precies lekker aan? Hoéveel mensen waren er nou precies bij betrokken? En waarom werd er geen stop gezegd tijdens het bijten?

‘Alles kon gezegd worden’
Eva: “Tijdens de opnames hing er een megafijne sfeer. Je merkte dat iedereen elkaar in elkaars waarde liet en dat alles gezegd kon worden. Met ‘One Night Stand-Up’ hoop ik dat we seks op een grappige en laagdrempelige manier bespreekbaarder maken. Seks mag leuk, gek én ongemakkelijk zijn en dat is helemaal oké!”

‘One Night Stand-Up’ is vanaf vrijdag 8 juli om 16.00 uur wekelijks te zien bij BNNVARA op het YouTube-kanaal van NPO 3.

Gasthoofdredacteur van Support Magazine
Sinds 2020 is Eva Eikhout vaste columnist van Support Magazine. Tot ons grote plezier wil Eva als gasthoofdredacteur een mooie bijdrage leveren aan Support Magazine editie 4 met de special ‘Grenzen verleggen’ (verschijning: 30 augustus). Wil je deze editie niet missen en thuis ontvangen? Neem vóór maandag 15 augustus 2022 een abonnement via onderstaande knop!

De eerste aflevering van ‘One Night Stand-Up’:

(Bron: BNNVARA)

Geef een reactie