Elfjes van Walibi zetten bezoeker met rolstoel in als rendier

Entertainers van Walibi Holland hebben een rolstoel van een bezoeker op een lollige manier benut. In het attractiepark lopen tijdens de kerstvakantie op verschillende plekken brutale kerstelfjes rond, die twaalfjes worden genoemd. In een komisch filmpje is te zien dat de twaalfjes het hadden voorzien op de elektrische rolstoel van een pretparkfan, zo meldt nieuwssite Looopings.

De twaalfjes vroegen passerende kinderen steeds om hun slee te trekken. Toen trouwe Walibi-liefhebber Joël in ’t Veld verscheen, kregen de figuren een beter idee. “Het entertainment zat de hele tijd te azen op mijn rolstoel”, vertelt Joël in ’t Veld aan Looopings. “Het leek me een grappig idee om die als rendier te gebruiken.” In een video is te zien hoe de twaalfjes dankzij de fan een rondje maken langs verschillende attracties.

Bijna overal in
In ’t Veld komt graag in Walibi: “Ik ben een trouwe bezoeker, Walibi Holland gaat het leukst om met mensen die niet kunnen lopen. Ik kan daar bijna overal in. Dat is in andere parken wel anders.” Ook over het entertainment is hij te spreken. “Ik heb de hele dag nog heel leuke interacties gehad met deze gasten.”

Alles lezen over de toegankelijkheid van pretparken en andere uitjes? Neem een voordelig abonnement op Support Magazine:

(Bron: Looopings)

Geef een reactie