Doe mee aan eerste game-event van Bio Vakantieoord e-sportsteam

19 januari 2022 - Redactie Support Magazine

Gamers opgelet! Op zondag 13 maart vindt de eerste gamemiddag plaats op het Bio Vakantieoord. Speciaal voor kinderen met een handicap. Je wordt gecoacht door de bekende YouTuber Joost Bouhof en je leert gamen met hulpmiddelen. Ben jij erbij?

Gamen is ontzettend populair en met de juiste hulpmiddelen kunnen echt alle kinderen meedoen. Op het scherm is een handicap niet aanwezig. Op deze manier gaat de online wereld voor iedereen open. Op de gamemiddag van Bio Vakantieoord gaan we lekker samen aan de slag én ontmoet je andere kids die ook van gamen houden.

Wat staat er te gebeuren?

Op de gamemiddag ontmoet je andere gamers. Je gaat spelen met adaptieve controllers en Joost Bouhof geeft je tips en leert je coole tricks. Vervolgens wordt er een toernooitje gespeeld en als afsluiting is er een sportieve activiteit.

Voor wie is de gamemiddag?

Het game-event is voor alle kinderen vanaf 10 jaar met een beperking, die het leuk vinden om te gamen. Er wordt geen onderscheid gemaakt in het soort handicap. Ook maakt het niet hoeveel ervaring je hebt met gamen. Samen wordt het een gave middag!

Waar en wanneer is het, en hoe kan je meedoen?

De gamemiddag vindt plaats op zondag 13 maart op het Bio Vakantieoord te Arnhem. Het programma start om 11.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. Je kunt je hier inschrijven. We vragen per deelnemer een bijdrage van €10,- voor de lunch en andere lekkernijen. Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen en deelname gaat op volgorde van inschrijving, dus meld je snel aan.

Weekend

Je kunt er ook meteen een weekend van maken. Er zijn nog een aantal bungalows beschikbaar van vrijdag 11 t/m maandag 14 maart. Informeer ernaar bij de receptie en geef aan dat je ook bent aangemeld voor het game-event.

(Bron: Stichting Bio)

Altijd op de hoogte blijven?