Coloplast Fit for Life organiseert online event Zomerfit

Op zaterdag 3 juli organiseert Coloplast het online Fit for Life event ‘Zomerfit’. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen. De zomer staat voor de deur en we mogen er weer meer op uit. Het programma van het Zomerfit event ondersteunt de deelnemers op verschillende manieren om fitter en gezonder de zomer in te gaan.

Het event wordt live uitgezonden vanuit Congrescentrum 1931 in Den Bosch en is te volgen vanuit de huiskamer. De start is om 10.00 uur en we hebben een afwisselend programma tot ongeveer 12.30 uur.

Workshop 1: Weet wat je eet
Gezonder willen eten begint al met de keuzes die je maakt in de supermarkt. Wat stop ik allemaal in mijn boodschappenkarretje en waarom? Vaak maak je de keuze uit gewoonte of is het lastig om uit te zoeken of een product wel of niet gezond voor je is. Tijdens deze workshop geeft Ellen Blankenberg (Natuurvoedingsadviseur en leefstijlcoach) je inzicht, informatie en praktische tips over de producten die je koopt. Met een aantal simpele tips & tricks leer je hoe je een etiket kunt lezen en ben je direct in staat om gezondere keuzes te maken. Boodschappen doen wordt na deze workshop nooit meer hetzelfde!

Workshop 2: Hoe leef je een actief leven?
Hoe kom je werkelijk in je kracht te staan? Hoe leef je een actief leven? De brandstof die je nodig hebt voor een actief leven en om erop uit te gaan is dus een goede eigenwaarde. Kees-Jan van der Klooster van het Wheelchair Skills Team gaat een antwoord geven op deze vragen en deelt zijn eigen ervaringen. Ook zijn er volop mogelijkheden om je vragen en/of uitdagingen aan hem voor te leggen.

Workshop 3: Zomerfit – the Workout!
Door de corona-maatregelen hebben we veel binnen gezeten en minder bewogen. Om rollend Nederland weer in beweging te krijgen zal Jan Kamberg, fysiotherapeut bij Rijndam Revalidatie, een work-out verzorgen waarin 15 minuten actief aan de slag wordt gegaan middels diverse oefeningen. Meedoen vanuit huis betekent dat je al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur. En hopelijk is het een stimulans om dit daarna dagelijks voort te zetten.

Aanmelden kan via de website van Coloplast Fit for Life. Na aanmelding ontvang je twee dagen van tevoren een e-mail met de laatste praktische zaken.

Live bijwonen
Genoeg van al het thuis zitten en weer de behoefte om erop uit te gaan? De organisatie is op zoek naar een aantal mensen die ‘live’ bij het event in Den Bosch aanwezig willen zijn. Bij aanwezigheid word je actief betrokken bij het programma. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is zeer beperkt.

(Bron: Coloplast)

Geef een reactie