Chique met de feestdagen

Foto: Chairmelotte

Heb je zin om op chique te gaan tijdens de feestdagen? Kledingmerken ‘MOS by Alicia de Groot’ en Chairmelotte presenteren een aantal mooie en duurzame outfits ter inspiratie.

Dress Sophia (zie foto) is een kort tweedelig cocktailjurkje, uitgevoerd in zwart rekbaar kant met een zwarte voering. De jurk heeft een mooi decolleté dat de aandacht van de buik afleidt naar hals en gezicht. Het topje van de jurk heeft op de rug een deelbare rits, waardoor aan- en uitdoen makkelijk gaat. De mouwen zijn iets naar voren geplaatst, waardoor het rugpand wat meer ruimte heeft. Ook zijn de mouwen iets ruimer. De losse rok van deze jurk heeft over de voorkant, bedekt onder een sierbies, ook een deelbare rits die helemaal open kan. De bovenkant van de rok maakt een hoek van 90 graden, het lichaam volgend. In de liezen zitten daardoor geen hinderlijke plooien en de rok valt glad. Het zitvlak heeft geen enkele naad. Bij de buik heeft de rok iets meer wijdte en is laag gesneden, het achterpand is juist wat hoger gesneden en is met elastiek op de eigen maat af te stemmen.

Benieuwd naar alle outfits (ook voor mannen!) en waar je ze kunt kopen? Je kunt het gehele artikel vinden in de nieuwe editie van Support Magazine, waar je een gratis proefnummer van aan kunt vragen. Meteen een abonnement nemen kan natuurlijk ook!

Geef een reactie