Blog #3: Monique’s ervaring met leefstijlprogramma

5 kilo lichter, 6% minder vet en veel beweeglijker

Door de hectiek van de beurs en daarna meteen op vakantie is het me helemaal ontschoten om met jullie het eindresultaat van Body Support te delen. En dat terwijl ik er zo retetrots op ben!

Ik ben namelijk 5 kilo afgevallen. Gewoon op een lekkere en afwisselende manier, met een goed ontbijt, lunch en diner, en drie tussendoortjes. Nu weet ik wat ik beter wel en niet kan eten. Bij hoeveel kilocalorieën ik afval, namelijk zo’n 1350, en dat ik bij 100 kilocalorieën meer op gewicht blijf. En ik ben heel veel heerlijke recepten rijker.

Resultaten
Zoals je in de grafiek (onder deze tekst) kunt zien is ook mijn vetpercentage met maar liefst ruim 6% afgenomen. Vooral buikvet rond de organen kan gevaarlijk zijn. Maar bovenal is mijn lichaam veel bewegelijker geworden. Dit komt natuurlijk doordat ik die 5 kilo niet meer hoef mee te sjouwen, maar ook door het trainen. Dit ben ik naast het volgen van Body Support ook bij Va Bene Fitness gaan doen. Waar mijn linkerbeen en arm altijd achterbleven qua kracht en uithoudingsvermogen, doen ze nu gewoon mee. Hierdoor gaat alles, zoals transfers maken, dochter Serena verzorgen, dingen pakken, noem maar op; allemaal net wat makkelijker!

Meest belangrijk is dat ik lekker in mijn vel zit en goed in mijn energie. Nu is het een kwestie van volhouden en dat zal soms best een uitdaging worden…

Bedankt voor het meeleven, fijne zomer en tot een volgende keer!

Ciao ciao,
Monique

P.S. Heb je de vorige blogs gemist? We hebben blog 1 en blog 2 natuurlijk gewoon voor je bewaard om terug te lezen.

Facebook Twitter Email

  1 comment for “Blog #3: Monique’s ervaring met leefstijlprogramma

  1. 2 augustus 2018 at 09:33

    Van harte met het mooie resultaat Monique!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *