Bibian Mentel behendiger in rolstoel door Dancing With The Stars

Foto via RTL

Door haar deelname aan Dancing With The Stars leert Bibian Mentel steeds beter omgaan met de rolstoel waar ze sinds maart in zit. “Sinds we aan het dansen zijn, ben ik een stuk behendiger met mijn rolstoel”, vertelt de voormalig paralympisch snowboardkampioen.

Bij de 46-jarige Mentel werd deze zomer voor de elfde keer kanker geconstateerd. Bibian Mentel en haar danspartner Joost hebben de repetities snel weer hervat sinds Bibian ruim twee weken geleden werd geopereerd. Ze is naar eigen zeggen klaar voor de eerste show van Dancing With The Stars. “Het gaat naar omstandigheden goed. Ik voel me hartstikke goed. Ik moet nog wel mijn energie goed verdelen, maar dat gaat toe nu toe heel erg goed”, vertelt Bibian.

Ook haar behandelend arts heeft beelden van haar debuutdans gezien. Bibian: “Hij is razend enthousiast. Als het goed is, komt hij een keer kijken.” Het repeteren gaat ook goed. Joost: “Ze doet het heel goed. Ze is bereid veel te leren. Ze is als topsporter gewend hard te werken.”

In Support Magazine
In het oktobernummer van Support Magazine (editie 5/2019) kun je nog veel meer te weten komen over Bibian Mentel en Dancing With The Stars. Zo vertelt Bibian in het interview waarom ze zo vastberaden besloot om mee te doen aan het dansprogramma en wat ze eraan doet om straks te schitteren op de televisie. Maar je leest ook hoe het nu met haar gaat, ondanks de ziekte en na de operatie. Wil je deze editie niet missen? Bestel het magazine hier en het valt eind september op je deurmat. Een abonnement voor de edities erna heb je al vanaf € 19,99 per jaar!

Dancing With The Stars is vanaf 7 september elke zaterdag te zien om 20.00 uur op RTL 4.

(Foto: Telegraaf)

Geef een reactie