Beurs Support verplaatst naar oktober

Foto via Support

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus in Nederland en de aanvullende maatregelen van het kabinet, wordt de beurs Support die van 13 t/m 16 mei zou plaatsvinden in Jaarbeurs in Utrecht verplaatst naar 21 t/m 24 oktober 2020.

De organisatie van de beurs blijft de situatie als gevolg van het coronavirus op de voet volgen en evalueren.

Veiligheid voorop
“Het zijn onwerkelijke tijden, waarin we gezocht hebben naar een passend moment om de volwaardige beurs in goede en betrouwbare omstandigheden te laten doorgaan. De veiligheid en gezondheid van onze klanten, bezoekers en medewerkers staat hierbij voorop. We zetten onze schouders eronder en kijken vooruit naar een succesvolle beurs in oktober. Op dit moment gaan onze gedachten uit naar alle zorgprofessionals die zich voor ons inzetten. Zij verdienen onze aandacht en steun”, aldus Paul Verdult, brandowner bij Jaarbeurs.

Tickets
Als je je al ingeschreven hebt voor de beurs dan blijft je inschrijving en toegangsbewijs geldig. Wanneer er een lezing of workshop wijzigt, ontvang je hierover bericht. Het programma wordt tijdelijk van de website gehaald.

(Bron: Supportbeurs)

  1 comment for “Beurs Support verplaatst naar oktober

Geef een reactie