ASOS ontwerpt jumpsuit voor vrouwen die gebruikmaken van rolstoel

ASOS staat bekend om haar diversiteit in modellen en gaat opnieuw een stapje verder. De online kledingwinkel heeft nu ook een model in een rolstoel in haar catalogus. Chloe Ball-Hopkins gaat samen met ASOS een kledinglijn uitbrengen voor mensen met een beperking die er graag trendy willen uitzien.

Sla een gemiddeld modemagazine open en je komt vooral blanke, slanke modellen tegen die geen weerspiegeling zijn van alledaagse vrouwen. Daar waren ze het bij de online winkelketen ASOS al langer mee eens, maar het mocht van hen allemaal nog een beetje diverser. Ook mensen die een rolstoel gebruiken willen fashionable door het leven gaan en daarom gingen ze een samenwerking aan met rolstoelmodel Chloe Ball-Hopkins.

Mode voor iedereen
Samen ontwierpen ze een jumpsuit die niet alleen waterproof is, maar ook trendy. Geen saaie, aangepaste kleding die nooit in de mode is geweest, maar een mooi kledingstuk dat door iedereen kan gedragen worden. Het is ook niet de eerste keer dat ASOS diversiteit promoot. Zo benoemen ze modellen met een maatje meer niet als ‘plus size’ maar als normaal en kiezen ze voor vrouwen met allerlei etnische achtergronden. Op social media krijgt de campagne met Chloe Ball-Hopkins al geweldige, positieve reacties.

Je vindt de jumpsuit op ASOS via deze link.

(Bron: Metrotime.be)

Facebook Twitter Email

  1 comment for “ASOS ontwerpt jumpsuit voor vrouwen die gebruikmaken van rolstoel

  1. willem heitlager
    10 juli 2018 at 16:03

    you made my day jogging kleding voor rollers????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *