App maakt tanken voor bestuurders met handicap gemakkelijker

Je auto tanken als je in een rolstoel zit? Dat was altijd een gedoe. Nu niet meer, dankzij de fuelService app, die door en voor bestuurders met een handicap ontwikkeld werd. Nog eens twintig geselecteerde benzinestations van TOTAL hebben zich recentelijk aangesloten bij de gratis en non-profit ‘fuelService’-app waarmee bestuurders met een handicap eenvoudig hulp krijgen bij het tanken. Er waren al 270 Shell tankstations aangesloten.

Bij de twintig stations van TOTAL in Nederland is het voor het eerst mogelijk om via fuelService hulp te krijgen én mobiel te betalen. Voor TOTAL Nederland is dit de eerste fase van een bredere uitrol. Na de lancering van fuelService in oktober had Ieder(in), de overkoepelde organisatie voor alle mensen met een beperking, alle brandstof-distributeurs opgeroepen zich aan te sluiten bij fuelService.

Vanuit de auto betalen, zonder contant geld
Met de fuelService-app kunnen alle mobiel-betalen-opties worden geïntegreerd, mits deze door het tankstation ondersteund worden. Dit is bij de 20 geselecteerde TOTAL-stations het geval met de applicatie ‘MyOrder, On the Go’.

“Tot nu toe zijn de meeste gehandicapte bestuurders gewend om contant te betalen, maar we zien een groeiende belangstelling voor mobiel-betalen”, zegt de Eindhovense Corinne Jeanmaire, de initiatiefnemer van fuelService in Nederland en zelf rolstoelgebruiker. “We zijn blij om deze optie nu te mogen aanbieden, zodat fuelService een 100% complete oplossing wordt, vanaf het zoeken van een station die de klant kan helpen tot en met de betaling.”

Download de gratis app hier (voor iOS, Android en Windows). Voor meer informatie ga je naar de officiële website, Facebook, Twitter of Instagram.

Geef een reactie