Amerikaanse burgemeester misbruikt parkeerkaart overleden vrouw

De Amerikaanse politie heeft een burgemeester van een plaats in de staat Florida gearresteerd die gebruik maakte van een gehandicaptenparkeerkaart van een overleden vrouw die er wel recht op had. Daarmee stond zij op parkeerplaatsen waar ze normaal niet mag staan.

Het gaat om burgemeester Teresa Darlene Bradley van Davenport, ten zuidwesten van Orlando, aldus Amerikaanse media donderdag. De politie kreeg informatie van getuigen en besloot haar te volgen. Zo werd op video vastgelegd dat Bradley haar auto voor de deur van het stadhuis op een invalidenparkeerplaats neerzet waarna ze naar binnen wandelt.

Overleden
Uit onderzoek bleek dat ze de parkeerkaart van een vrouw gebruikte die al in 2012 was overleden. De politie heeft haar in staat van beschuldiging gesteld vanwege onder andere misbruik van de identiteit van een overleden persoon. Ze is inmiddels op borgtocht vrij.

(Bron: Telegraaf)

  1 comment for “Amerikaanse burgemeester misbruikt parkeerkaart overleden vrouw

  1. DESIREE VAN DER SCHOOT
    8 december 2017 at 20:18

    Goed dat dit aangepakt wordt is hier in Tilburg ook aan de orde, helaas wordt er niks aan gedaan.
    Wij hebben een invalideparkeerkaart en plaats op nummer en de auto die voor ons staat maak ook gebruik van een invalideplaats en kaart terwijl deze plaats voor haar overleden man was word niks aan gedaan

Geef een reactie