Actief Zorg continueert activiteiten Joost Zorgt

Foto via Actief Zorg

Het Brabantse Actief Zorg heeft overeenstemming bereikt met curator Mr. J. Westerhof van HVG Law te Utrecht over de overname van Joost Zorgt. Begin deze maand werd de Utrechtse thuiszorgorganisatie failliet verklaard. Door de overname is de continuïteit van zorg zoveel mogelijk geborgd.

Actief Zorg streeft ernaar zoveel mogelijk medewerkers en zorgvragers van Joost Zorgt over te nemen. De organisatie breidt met de overname uit in andere delen van het land. Jacqueline van de Ven, directeur Verpleging & Verzorging vindt het belangrijk dat mensen kunnen rekenen op de hulp die ze nodig hebben. “Wij streven ernaar dat medewerkers zoveel mogelijk onder dezelfde arbeidsvoorwaarden blijven werken. Hoogstwaarschijnlijk wél onder de naam Actief Zorg.” De transactie moet nog worden goedgekeurd door de Nederlandse Zorgautoriteit.

Actief Zorg
Met 3.500 medewerkers zet Actief Zorg zich dagelijks in voor haar ruim 14.000 klanten die thuis hulp kunnen gebruiken. Mensen kunnen bij de organisatie terecht voor huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging, begeleiding en advies.

Facebook Twitter Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *