Actief op reis met de Support Vakantiegids 2015

SUPvakantie15In december verschijnt de nieuwe editie van de Support Vakantiegids, een gids vol vakantiemogelijkheden voor mensen met een lichamelijke beperking.

Voor de uitgave van 2015 koos de redactie voor het thema actieve vakanties. Laat je meevoeren naar het sprookjesachtige Lapland om bizarre tochten te maken door de sneeuw en te vissen in bevroren meren. Compleet tegenovergesteld vind je heel andere activiteiten op het Caribische Bonaire, dat vooral bekendstaat om de prachtige onderwaterwereld, maar het eiland heeft meer te bieden. En ook Mallorca heeft vanaf april 2015 veel sportieve en stoere activiteiten voor jou in petto! Een rondreis met een camper door Amerika en Canada klinkt natuurlijk al geweldig, maar wat als je deze reis kunt maken met je eigen, volledig aangepaste camper. Hoe? Dat lees je in de Vakantiegids.

Het helpt in elk geval om goed voorbereid op reis te gaan. De Support Vakantiegids geeft daarom naast verleidelijke reisverhalen veel praktische informatie bij de desbetreffende reis. Zo vertellen lezers hoe zij, indien ze hier gebruik van maken, hun assistentie organiseren. En laat een Oostenrijks hotel zien welke voorzieningen ze allemaal getroffen hebben voor hun rollende gasten.

De Support Vakantiegids is een jaarlijks verschijnende speciale editie van Support Magazine. Abonnees van het magazine ontvangen de gids gratis bij hun abonnement. De gids is los verkrijgbaar voor € 4,95. Bestellen kan hier.

Geef een reactie