ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament – win kaarten!

abnamrowwttZeven jaar geleden werd tijdens het 34ste ABN AMRO World Tennis Tournament een demonstratie rolstoeltennis gegeven door Robin Ammerlaan en Ronald Vink, die toen speelden tegen Richard Krajicek en Jan Siemerink op het centre court in het Sportpaleis van Ahoy. Esther Vergeer verzorgde hierbij het commentaar. Dit spektakel, dat gepaard ging met veel enthousiasme van het publiek, leidde tot de oprichting van het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament.

Het eerste ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament werd gespeeld in 2009 en werd gewonnen door de Nederlander Robin Ammerlaan. In 2010 schreef de Fransman Stéphane Houdet de titel op zijn naam. De twee daarop volgende edities waren een prooi voor Ronald Vink. Vanaf het eerste moment is het toernooi door de International TennisFederation als ITF1 toernooi gekwalificeerd. Ahoy heeft op Sports Plazaspeciale wedstrijdbanen en tribunes aangelegd voor het rolstoeltennis.

Het zesde ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament wordt gehouden van 11 t/m 15 februari 2014, tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament. Negen topspelers van het internationale rolstoeltennis komen naar Rotterdam om daar het allerhoogste niveau te laten zien. En ook deze keer wordt het tournament geleid door toernooidirecteur Esther Vergeer.

Speciaal voor de lezer van Support Magazine stelt zij 4 kaarten beschikbaar. Wil je kans maken op 2 van deze kaarten? Stuur dan vóór 8 februari een mail met de reden waarom jij naar het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament wil naar monique.wijnen@lakerveld.nl.
Ook op onze Facebook-page is een actie gestart en zal daarbij een set van 2 kaarten weggegeven worden.

Meer info over het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament vind je op www.abnamrowtt.nl/wheelchair

Geef een reactie