Aangepast Wintersport Nederland organiseert clinic

Foto via Nederlandse Ski Vereniging

Als vervolg op de Para Snow Day en Support 2018 kunnen mensen met een lichamelijke beperking op 1 juli onder professionele begeleiding de sneeuw in.

Ook geïnteresseerden die niet bij een van deze dagen aanwezig waren, zijn van harte welkom om 1 juli kennis te maken met parawintersport in SnowWorld Zoetermeer.

Eerste kennismaking
Tijdens de Para Snow Day, een initiatief van de Nederlandse Ski Vereniging en de Johan Cruyff Foundation, bonden ruim 70 deelnemers afgelopen april voor het eerst ski’s, een zitski of een snowboard onder. Op het Support 2018 evenement konden mensen eerder deze maand op de mobiele rolbaan hun eerste bochtjes draaien. Dat smaakte natuurlijk allemaal naar meer en de clinic op 1 juli is daarvoor een mooie kans.

Deelname aan de clinic kost €12,50 (incl. baantoegang) en je kunt je via deze link inschrijven.

Samenwerking
De organisatie is in handen van Aangepast Wintersport Nederland. Dit is een samenwerkingsverband van de verenigingen VGW, Ski-Uniek en The Ski is the Limit. Deze verenigingen bieden op verschillende locaties in Nederland ook lessen in aangepast wintersport aan. In de winter worden reizen naar de Alpen georganiseerd. Meer verenigingen waar je kunt parawintersporten, vind je in dit overzicht.

(Bron: Wintersport.nl)

Facebook Twitter Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *